TALABALARNI RUS TILIDAN TA’LIM BERISH MOTIVATSIYASINI OSHIRISH USULLARI - А.У.Юлдашев (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Maqolada  o‘yin  texnologiyalari  faoliyat  sifatida  ko‘rib chiqilmoqda,  ulardan  foydalanish  tilni  o‘rganish  uchun  motivatsiyani  oshirishga xizmat qiladi.