OʻQUVCHILARDA KASBIY MUVAFAQQIYATGA ERISHISH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Mamatqulova Maftuna Jura qizi; Berdimurodova Maftuna Gʻulom qizi; Ramazanova Inobat Abdukarimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o‘quvchilarda  kasbiy  muvaffaqiyatga  erishish ko‘nikmalarini shakllantirishning psixologik asoslari, bu jarayonda motivatsiya, o‘ziga ishonch va ijtimoiy muhitning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning kelajak kasbiy faoliyatiga tayyorgarligini oshirishga qaratilgan samarali usullar tahlil qilingan.