TADBIRKORLIK VA UNING QURILISH TARMOG‘IGA TA’SIRI - Abdullayev Axror Jaxbarovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  qurilish  sanoatida  tadbirkorlik  faoliyatining iqtisodiy mohiyati, uning o‘ziga xos xususiyatlari va sohaviy rivojlanishdagi roli ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Tadbirkorlikning investitsiyalarni real aktivlarga aylantirish, iqtisodiy  resurslarni  muvofiqlashtirish,  innovatsiyalarni  joriy  etish  va  risklarni boshqarish kabi funksiyalari ochib berilgan.