YOSHLAR IJTIMOIY – SIYOSIY FAOLLIGINING JAMIYAT TARAQQIYOTIDAGI O‘RNI - Mamatova Muxarram Saidvaliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya: Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida yoshlar bilan bilan ishlash,  xususan,  ularning  ijtimoiy  faolligini  oshirish  masalalari  atroflicha  tahlil etilgan.