SHAHAR YO‘LOVCHI TASHISH TRANSPORTINI TASHKIL ETISHNI TAKOMILLASHTIRISHNING ASOSIY YO‘NALISHLARI - Maxmudov Zuxriddin Nuriddinovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Texnik-iqtisodiy  hisob-kitobda  asosiy  ahamiyatga  ega  bo‘lgan yo‘l harakati yo‘lida harakatlanish intensivligi va darajasining shahar jamoat yo‘lovchi transporti  uchun  bo‘lak  ajratilgandan  keyin  o‘zgarishini  to‘g‘ri  bashorat  qilish  va transport oqimining tezligi chegarasiga kutilayotgan ta’sir.