YOSHLARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Jabborova Munisa Abduvaxob qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlarning psixologik xususiyatlari, ularning rivojlanish  bosqichlari  hamda  bu  davrda  yuzaga  keladigan  ruhiy  o‘zgarishlar yoritilgan. Shuningdek, yoshlarning shaxs sifatida shakllanishida ijtimoiy muhit, oila va ta’limning o‘rni tahlil qilingan.