O‘QUVCHILARDA IMTIHON OLDI STRESSINI KAMAYTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Toirova Iroda Sobit qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablari o‘quvchilarida yakuniy va  kirish  imtihonlari  oldidan  yuzaga  keladigan  stress  hamda  xavotirlanish  holatlari tahlil qilingan. Imtihon oldi stressini kamaytirish, o‘quvchilarning ruhiy barqarorligini ta’minlash va ularning akademik ko‘rsatkichlarini yaxshilashga qaratilgan zamonaviy, ilmiy asoslangan psixologik usullar va amaliy tavsiyalar keltirilgan.