INKLYUZIV TA’LIMNING TA’LIMDAGI MUHIM VAZIFALARI - Qutliyeva Muhayyo Polvonnazarovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Inklyuzivlik-inglizcha soʻz boʻlib, inclusif- qoʻshish, birlashtirish ma’nolarini  anglatadi.  Mazkur  atama  alohida  ehtiyojga  ega  boʻlgan  oʻquvchilarni umumta’lim maktablarida sogʻlom bolalar bilan qoʻshib birgalikda oʻqitish jarayonini ifodalaydi.