BO‘LAJAK PEDAGOGLARDA AXBOROT KOMPETENSIYAINI SHAKLLANTIRISHDA MULTIMEDIANING O‘ZUGA XOS XUSUSIYATLARI - Ismoilova Sarvinozxon Doniyorbek qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya.  Mazkur  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  bo‘lajak pedagoglarning axborot kompetensiyasini shakllantirishda multimedia vositalarining o‘rni,  ularning  didaktik  imkoniyatlari  hamda  raqamli  texnologiyalar  orqali  ta’lim samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil etilgan.