TARBIYASI QIYIN O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Egamberdiyev Farxod Tuxtayevich,; Jonqobilova Farida Husan qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqola  tarbiyasi  qiyin  o‘quvchilar  bilan  ishlashda zamonaviy  psixologik  yondashuvlarga  bag‘ishlangan.  Unda  bolalar  xulq-atvoridagi muammolarning  ijtimoiy-psixologik  faktorlari  ochib  berilgan  hamda  o‘qituvchi  va o‘quvchi o‘rtasidagi hamkorlikni yaxshilashga doir tavsiyalar ilgari surilgan.