TOLERANTLIK– IJTIMOIY HAYOTNING TAYANCH OMILI - Sultonov Ismoiljon Qodirjon o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tolerantlik tushunchasi, uning ijtimoiy hayotdagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Tolerantlikning ijtimoiy, madaniy, axloqiy va siyosiy jihatlari  ko‘rib  chiqilib,  uning  jamiyatda  barqarorlik,  tinchlik  va  o‘zaro  hurmatni ta’minlashdagi roli ta’kidlanadi. Maqola, shuningdek, tolerantlikni rivojlantirishning asosiy yo‘nalishlari va amaliy tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.