GLOBALLASHUV VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR SHAROITIDA TA’LIM-TARBIYANING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Qodirjonova Surayyo, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  globallashuv  va  raqamli  texnologiyalar sharoitida ta’lim-tarbiya jarayonining psixologik jihatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy axborot  muhitining  shaxs  rivojiga  ta’siri,  o‘quvchilarning  fikrlash,  motivatsiya  va ijtimoiylashuv  jarayonlari  o‘rganiladi.  Shuningdek,  raqamli  ta’lim  vositalaridan samarali foydalanishning psixologik omillari yoritiladi.