KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O`QUVCHILAR XOTIRASINI RIVOJLANTIRISH - Choriyev Hamid Hasan o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Bugungi  kunda  yoshlarni  yuksak  bilim  va  salohiyatli  qilib tarbiyalash dolzarb masalalaridan biri hisoblanadi. Maqolada talim jarayonining asosi bolgan  bilish  jarayonlaridan  biri  xotira  psixologiyasi  va  uning  yosh  davrlarida rivojlanish omillari yoritiladi.