ISLOMDA TA’LIMIY VA TARBIYAVIY MASALALARNING DINIY JIHATDAN YORITILISHI - Mamatkarimova Xayotxon Miraliyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada islomda ta’lim-tarbiya masalalarining yortilishi va izohiga to’xtalib o’tilgan. Tarbiyaviy fikr mulohazalar keltirilgan.