MAKTABDA TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISHNING USLUBLARI VA PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Azimova Nilufar Usmonaliyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada    maktabda  ta’lim  jarayonlarini  boshqarish uslublari va uning axamiyati haqidagi fikrlar keltirilgan