MAKTAB TA`LIMIGA QABUL QILSIHDA O`QUVCHILARNING TAYYORGALIK DARAJASINI OSHIRISH - Hasanova Jumagul Valijon qizi,; Abduvohidova Dilfuza Mashrabovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  O’quv  faoliyati  kichik  maktab  yoshidagi  bolalarda  o’qishda ma’lum yutuklarga erishish extiyojini kondirishga ,shuningdek tengdoshlari orasida uz urniga ega bulishiga imkoniyat ham yaratadi.