ONA QALBI – CHEKSIZ SABR MANBAI - Berdiqulova Mahbuba,; To'raxonava Rayhonoy, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada ona qalbining beqiyosligi, uning inson hayotidagi o‘rni, sabr-toqat,  mehr-muhabbat  va  fidoyilik  kabi  fazilatlari  keng  yoritilgan.  Ona  –  oilaning tayanchi, jamiyatning asosiy tarbiyachisi sifatida talqin etiladi. Maqolada ona sabrining psixologik,  ijtimoiy  va  ma’naviy  jihatlari  ochib  berilib,  farzand  kamolotidagi  o‘rni chuqur tahlil qilinadi.