YOSHLAR ORASIDA O’Z JONIGA QASD QILISH HOLATLARINI KUZATILISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Yormatova Mohira Abdusattor qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  yoshlar  orasida  o‘z  joniga  qasd  qilishga moyillikning yuzaga kelish omillari, uning psixologik sabablari hamda oldini olish va bartaraf  etish  yo‘llari  yoritilgan.  Shuningdek,  oila,  maktab  va  mutaxassislar hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.