OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA HISSIY EMOTSIONAL HOLATLAR KELIB CHIQISHIGA SABAB BOʻLUVCHI OMILLAR - Mengnarova Ulugʻoy Usanovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Mazkur  maqolada  o‘quvchilar  o‘rtasida  hissiy-emotsional holatlarning  yuzaga  kelish  sabablari,  ularning  psixologik  asoslari  hamda  bu jarayonning  bola  shaxsiga  ta’siri  yoritiladi.  Shuningdek,  emotsional  beqarorlikning oldini olish va sog‘lom psixologik muhit yaratish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.