QIZ BOLA TARBIYASIDA OTA-ONANING OʻRNI HAMDA QIZLARNI KASBGA YOʻNALTIRISH MASALALARI - Kung'irova Soxiba Berdimurotovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Mazkur  maqolada  qiz  bola  tarbiyasida  ota-onaning  o‘rni, oilaviy muhitning ta’siri hamda qizlarni kasbga yo‘naltirish jarayonining psixologik jihatlari yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy jamiyatda qizlarning ta’lim olishi va kasbiy rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati tahlil qilinadi.