TA’LIM JARAYONIDA O’QUVCHILAR BILAN PSIXOLOGIK TRENINGLAR TASHKIL QILISH MEXANIZMI - Cho‘tanova Feruza Egamberdiyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  amaliyotchi  psixologlarnfaoliyati  davomida ko’p qo’llaynadigan treninglarni tashkil qilish qonun-qoidalari haqida fikrlar yoritilgan