O‘SMIRLIK DAVRIDA TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHDA MAKTAB O‘QUV FANLARIDAN FOYDALANISH YO‘L-YO‘RIQLARI - Naimova Matlab Roʻziyevna,; Ibragimova Zilola Ziyodullayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada o‘smirlik davrida tafakkurni rivojlantirish jarayonida maktab o‘quv  fanlaridan  foydalanish  yo‘l-yo‘riqlari  yoritiladi.  Har  bir  fan  o‘quvchining mantiqiy,  ijodiy  va  tanqidiy  fikrlashini  shakllantirishdagi  o‘rni  tahlil  qilinadi. Shuningdek,  dars  jarayonida  qo‘llaniladigan  samarali  metodlar  va  o‘qituvchining vazifalari haqida fikr yuritiladi.