5-SINF O‘QUVCHILARINING YUQORI SINFGA MOSLASHUVCHANLIGI - Mirzanazarova Dilfuza Qurbonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  5-sinf  o‘quvchilarining  boshlang‘ich  bosqichdan  yuqori sinfga  o‘tish  jarayonida  yuzaga  keladigan  psixologik  o‘zgarishlar,  moslashuv muammolari  hamda  ularni  bartaraf  etish  yo‘llari  yoritiladi.  Shuningdek, o‘quvchilarning  yangi  ta’lim  sharoitiga  moslashuvida  psixolog,  o‘qituvchi  va  ota-onaning o‘rni tahlil qilinadi.