ERTA TURMUSH QURISHNI OLDINI OLISHGA QARATILGAN SAMARALI PSIXOLOGIK CHORA-TADBIRLAR - Rahimova Shahlo Erkabayevna,; Nazarova Muhayyo Maxmudovna,; Hayitboyeva Muqaddas Bekpo'latovna,; Karimova Mardona O'ktamovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada yoshlar o‘rtasida erta turmush qurish holatlarining psixologik sabablari hamda ularning oldini olishga qaratilgan samarali chora-tadbirlar yoritiladi. Shuningdek, o‘smirlar va yoshlar bilan olib boriladigan profilaktik ishlar, ota-onalar va ta’lim muassasalari hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.