OʻQUVCHILARDAGI DEVIANT XULQ-ATVORNI ERTA ANIQLASH HAMDA UNI KORREKSIYA QILISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Murodova Gulnoza Ablakulovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarda deviant xulq-atvorning kelib chiqish sabablari, uni  erta  aniqlashning  psixologik  usullari  hamda  oldini  olish  yo‘llari  yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.