SHAXS XARAKTERINING PSIXOLOGIYADA OʻRGANILISHI - Karimova Xurshida Yusupboyevna,; Aliyeva Marxoba Ollaberganovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  shaxs  xarakterining  mohiyati,  uning  psixologiyada o‘rganilishi  hamda  shakllanish  omillari  yoritiladi.  Shuningdek,  xarakter xususiyatlarining  inson  xulq-atvoriga  ta’siri  va  uni  tarbiyalash  masalalari  tahlil qilinadi.