MUHAMMAD YUSUF SHE’RLARIDA SHARQONA AYOL OBRAZI! - Axadova Lobar Olim qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek xalq shoiri Muhammad Yusuf she’rlarida ayol-qizlar madhi yoritib berilgan.