GENLAR OQIMI YOKI INDIVIDLAR MIGRATSIYASI. GENLAR DREYFI. - Ziyoiddinova Salomatxon Shavkatbek qizi; Yo’ldashev Abduvali Alisher o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  populyatsiya  genetikasining  asosiy harakatlantiruvchi  kuchlari  bo‘lgan  genlar  oqimi  (migratsiya)  va  genetik  dreyf jarayonlarining mohiyati hamda ularning biologik xilma-xillikka ta’siri tahlil qilindi.