KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIK FAOLIYATINI REJALASHTIRISHDA BIZNES REJA VA UNING AHAMIYATI - Muxtorova Gulbahor (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Bozor  iqtisodiyotida  kichik  biznesni  rivojlantirishni  samarali rejalashtirmasa  undan  barqaror  muvaffaqiyatga  erishib  bo‘lmaydi.  Rejalashtirish  - korxona  yoki  tashkilotning  o‘z  tadbirkorlik  faoliyatiga  obyektiv  baho  berishdir. Maqolada kichik biznes va tadbirkorlik faoliyatini rejalashtirishda biznes reja va uning ahamiyati  to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.