MAKTABACHA YOSHDAGI BOLALARDA PNEMANIYANI JISMONIY MASHQLAR YODAMIDA DAVOLASH METODIKASI - Namozova Nargiza Husniddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Jismoniy  madaniyatning  inson  hayotidagi  rolini  e’tiborsiz qoldirib bo‘lmaydi, chunki inson faoliyatining u bilan bog‘lanmaydigan sohasi yo‘q. Sport  va  jismoniy  tarbiya  bir  vaqtning  o‘zida  har  bir  shaxs  uchun  muhim  bo‘lgan ma’naviy ijtimoiy va moddiy qadriyatdir.