GENDER TILSHUNOSLIGINING SHAKLLANISHI VA TARAQQIYOTI - Asqaraliyeva Dilshoda, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  gender  tilshunosligi,  uning  shakllanishi  va taraqqiyoti  masalasi tahlil qilinadi. Gender tilshunosligining bugungi antroposentrik tilshunoslikdagi  o’rni va ahamiyati yoritiladi.