MONOPOLISTIK RAQOBATLASHGAN BOZOR MUVOZANATI - Norboyev Jamshidbek; Raxmatullayev Umarbek (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu tezisda Yangi O’zbekistonda monopolistik raqobatlashgan bozorda kechayotgan o’zgarishlar, tendensiyalar tahlil qilingan. So’nggi yillarda bu yo’nalishda respublika miqyosida qabul qilingan Prezident qaror va farmoyishlari, qonunlar tahlil qilinadi. Shu bilan bir qatorda bu yo’nalish bo’yicha bir qator taklif va mulohazalar bildirilgan.