TIL O‘RGANISHDAGI PSIXOLOGIK QIYINCHILIKLAR - Jurakulova Dildora Ziyadullayevna; Baxtiyorova Dilfuza (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada til o‘rganish jarayonida yuzaga keladigan psixologik qiyinchiliklar va ularning ta’siri tahlil qilinadi. O‘quvchilarda xavotir, qo‘rquv, uyatchanlik, motivatsiya yetishmasligi kabi psixologik omillar qanday namoyon bo‘lishi va o‘rganish samaradorligiga qanday ta’sir ko‘rsatishi ko‘rib chiqiladi.