BOSHLANG‘ICH SINFLARDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA DARSLARNI TASHKIL ETISH - Ibrogimova Dilrabo Isoqboy qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda boshlang‘ich sinflarda darslarni tashkil etishda raqamli texnologiyalarning ahamiyati va samaradorligi yoritiladi. Raqamli vositalar yordamida o‘quv jarayonini interaktiv, qiziqarli va vizual tarzda tashkil etish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va kreativ fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishda raqamli metodlarning o‘rni, dars rejalarini zamonaviy dasturiy ta’minot bilan boyitish va pedagogik jarayonni optimallashtirish masalalari tezisda ko‘rsatiladi.