MAKTABLARDA ORGANIK KIMYONI O‘QITISHDA STEM TA’LIM TEXNOLOGIYASINING QO‘LLANILISHI VA SAMARADORLIGI - Abdilazizov Sarvarbek Ganisher O’g’li; Dumanov Baxrom Muxtorovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola uzoq vaqt davomida an’anaviy metodlar asosida o‘qitib kelingan organik kimyo fanini zamonaviy STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) yondashuvi orqali transformatsiya qilish masalalariga bag‘ishlanadi. Tadqiqotda maktab o‘quvchilarining murakkab molekulyar strukturalarni o‘zlashtirishda duch keladigan muammolari va ularni axborot texnologiyalari hamda muhandislik loyihalari yordamida bartaraf etish usullari tahlil qilingan.