SOG’LOM SHAXS HAYOTIDA PSIXOLOGIK XIZMATNING O‘RNI - Madaminova Madina Abdirasulovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Mazkur maqolada bugungi globallashuv jarayoniga xos psixologik xizmatni tashkil etish, sog’lom shaxsning o’sishini ta’minlash muammosi masalalari yoritilgan.