MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING MAZMUN-MOHIYATI - Madaminova Madina Abdirasulovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar tafakkurini rivojlantirishda interfaol metodlarning ahamiyati va undan foydalanish yo‘llari, bolalarda ijodkorlik va mantiqiy fikrlashning rivojlantirib borilishi yoritib ko‘rsatilgan