XALQARO TAJRIBA ASOSIDA TA’LIM KREDITINI MOLIYALASHTIRISHNING BARQAROR MODELLARINI O‘ZBEKISTONDA TATBIQ ETISH - Adilov Zuxriddin Marip o‘g‘li, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Mazkur tezisda rivojlangan xorijiy davlatlarning ta’lim kreditini moliyalashtirish modellari tadqiq etilgan va ularning O‘zbekiston moliya tizimidagi istiqbollari tahlil qilingan. AQSHning "Student Loan", Germaniyaning "BAföG" va Janubiy Koreyaning ta’limni kafolatlash tizimlari qiyosiy o‘rganilib, Jamg‘arma faoliyatini barqarorlashtirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.