АМУДАРЁ БЎЙИ ҲУДУДЛАРИДА САВДО ЙЎЛЛАРИ ШАКЛЛАНИШИНИНГ ТАРИХИЙ-МАНБАШУНОСЛИК ЖИҲАТЛАРИ (АНТИК ДАВР МИСОЛИДА) - Эримматова Гулноза, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Аннотация: [Abstract] Мақолада  Амударё ўнг ва сўл соҳили худудида антик давр археологик ёдгорликларнинг жойлашиши тахлил қилинган.