TA’LIM TIZIMIDA CHET TILLARINI O‘QITISHDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH METODIKASI - Xalikova Latofat Uktamovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim tizimida chet tillarini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llash metodikasi, ularning nazariy asoslari hamda amaliy tatbiqi yoritilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalar, interaktiv metodlar, konstruktiv yondashuv, loyihaviy ta’lim, gamifikatsiya va virtual ta’lim muhitining o‘quv jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Innovatsion texnologiyalar asosida chet til kompetensiyalarini shakllantirishning samarali mexanizmlari ko‘rsatib beriladi.