“XVII–XIX АСРЛАРДА ХИВА ХОНЛИГИ ВА РОССИЯ ЎРТАСИДАГИ САВДО-ИҚТИСОДИЙ МУНОСАБАТЛАРНИНГ МАҲАЛЛИЙ ВА ХОРИЖИЙ МАНБАЛАР АСОСИДА ЁРИТИЛИШИ” - Эримматова Гулноза Азимбой қизи, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Аннотация: [Abstract] Мақолада Хива хонлиги тарихига оид маҳаллий,  ва хорижий манбалар манбашунослик нуқтаи назаридан таҳлил қилинган.