(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’lim sifatini oshirishda zamonaviy pedagogik va axborot texnologiyalardan foydalanishning vazifalari, muammolari haqida muhim ma’lumotlar xulosa va tavsiyalar keltirilgan.