(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda jamiyatda aynan axborotni olish, unga yo‘l topish sohasida tabaqalashuv sodir bo‘lmoqda. Natijada yoshlar o‘zining harakatchanligi va yangilikka intiluvchanligi, bo‘sh vaqtlarini mazmunli o‘tkazish uchun yuqori darajada kommunikativ faollik ko‘rsatilib, boshqa guruhlarda esa, nisbatan passivlik kuzatilmoqda. Buning oqibatida birinchi guruhda tobora faollashayotgan agressiv siyosiy ta’sirga berilib ketish xavfi vujudga keladi, ikkinchi guruhning pozitiv mazmunga ega axborotlar ta’siridan tashqarida qolishiga olib keladi.