(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya Mazkur tadqiqot ishida bank majburiyatlari hisobi va auditini takomillashtirish yo‘llari hamda ushbu yo‘nalishda amaldagi holatning tahlili yoritilgan. Unda tijorat banklarining moliyaviy majburiyatlarini hisobga olish, ularni xalqaro standartlarga mos ravishda audit qilish hamda bu jarayonlarda mavjud muammolarni bartaraf etish chora-tadbirlari ko‘rib chiqilgan.