(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Maqolada qadriyat tushunchasi, ozbek xalqi hayotida oilaviy qadriyatlarning ahamiyati, oilaviy qadriyatlarning bugungi kunda saqlanib qolish tamoyillari yortilgan.