(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola ko‘p tillilik va inson ongining o‘zaro aloqasini tahlil qiladi. Til faqat muloqot vositasi emas, balki tafakkur va shaxsiyatni shakllantiruvchi muhim omil ekanligi ko‘rsatiladi. Tadqiqotlar va psixologik tahlillar asosida ko‘p tilli insonlar muammolarni turlicha yondashuv bilan hal qilishi, o‘z hissiyotlarini boshqarishi va shaxsiyatining turli qirralarini namoyon qilishi aniqlanadi. Maqola yoshlar va til o‘rganishga qiziquvchilar uchun ko‘p tillilikning psixologik foydasi va ongni rivojlantirishdagi ahamiyatini yoritadi.