(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada raqamli ta’lim sharoitida 5–6-sinf o’quvchilarining ingliz tilida o’qish kompetensiyasini rivojlantirish metodikasi ilmiy asosda tahlil qilinadi. Maqolada raqamli vositalar (platformalar, ilovalar, onlayn resurslar) yordamida o’qish ko’nikmalarini shakllantirish usullari, zamonaviy pedagogik yondashuvlar va amaliy tavsiyalar bayon etiladi. Tadqiqot natijalari raqamli metodlarning an’anaviy yondashuvlarga nisbatan samaradorligini tasdiqlaydi.