(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda tarbiyasi qiyin o’quvchilar bilan ishlashning psixologik asoslari, ular bilan qay holatda ishlashning usullari yoritilgan. Bundan tashqari, tarbiyasi qiyin bo’lgan o‘quvchilar bilan to’gri maqsadda ishlash strategiyalari, psixologik metodlar va motivatsion usullar ko’rib chiqiladi.Tasdiqlangan ma’lumotlarga ko’ra, o’qituvchilarga o‘quvchilarning ijobiy xulqini shakllantirish, muammoli vaziyatlarga qanday yechim topish va individual yondashuvni rivojlantirishga yordam beradi.