(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tadqiqotda davlat subsidiyalari va kredit tizimining fermer faoliyatiga ta’siri o‘rganiladi. Fermerlar uchun moliyaviy yordam va kreditlar, ularning ishlab chiqarish jarayonlarini qanday yaxshilashga yordam berishi, shuningdek, qishloq xo‘jaligida barqaror rivojlanish uchun zarur bo‘lgan omillar ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari fermerlarning iqtisodiy holatini yaxshilash va qishloq xo‘jaligini rivojlantirishga qaratilgan strategiyalarni ishlab chiqishga yordam beradi.