(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada psixologik mashg‘ulotlarning maktab sharoitida o‘quvchilar uchun ahamiyati, ularning ijtimoiy, emotsional va kognitiv rivojlanishiga ta’siri yoritilgan.